Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30-223-1006 +36-70-679-9322

BEMUTATKOZÁS

Softmaster - Mész, szén és cement nagykereskedelem

A Softmaster s.r.o. 2009-ben alakult, szén nagykereskedelemmel foglalkozunk a lakossági és az energetikai szektorban is. 2017-ben megkezdtük a mész és cement termékek nagykereskedelmi forgalmazását is. Székhelyünk a szlovákiai Léván van, telephelyünk és irodánk Párkányban található. Szén, mész és cement termékeket forgalmazunk lakossági és ipari felhasználásra. Termékeinket jelenleg Magyarország, Románia, Szlovákia és Ausztria területén értékesítjük.

Lengyelország Csehország Szlovákia Magyarország Ausztria Szlovénia Horvátország Románia Szerbia

Szén termékeinket közvetlenül a bányákból szállítjuk, ezáltal az összes igényt mind mennyiség, mind pedig minőség szempontjából maximálisan ki tudjuk elégíteni. Szállítókapacitásunk folyamatosan képes igazodni az igényelt mennyiségekhez, rugalmasan, akár közúti vagy vasúti szállítást kívánnak partnereink. A termékpalettánk igen széles skálán mozog a lakossági szenektől egészen az energetikai szenekig.

Cégünk felelősen gondolkodik a „zöld energia” felhasználásának minél szélesebb körben való kiterjesztése terén is, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy a jövőben a fosszilis energiahordozókat ezekre a környezetbarát tüzelőanyagokra cserélhessük. Cégünk az Uniós elvárásokkal párhuzamos szemlélettel fordul ezen energiahordozók felé, melyek világossá teszik mindenki számára, hogy a jövőben a „zöld energia” felhasználása a cél.


MÉSZ NAGYKERESKEDELEM

www.mesz.sk
CEMENT NAGYKERESKEDELEM

www.cementnagyker.sk


Softmaster s.r.o. car before wind energy plant
Vissza a tetejére