Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30-223-1006 +36-70-679-9322

HÍRARCHÍVUM 2016

2016.12.20.
Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Ezúton szeretnénk megköszönni partnereinknek, ügyfeleinknek és vásárlóinknak az egész évi bizalmat és megbízásokat, továbbá Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk! Cégünk a 2017-es évben is rendelkezésükre áll, a megszokott magas minőséggel és pontossággal.

Karácsony 2016


2016.11.01.
Mennyiségi bónusz a novemberi rendelésekre!

Felhívjuk tisztelt Viszonteladóink figyelmét, hogy a novemberi szénrendelésekre mennyiségi bónuszt írunk jóvá a Most-i dara, dió, kocka típusok rendelése esetén. A Sziléziai szenek továbbra is jelentős árkedvezménnyel vásárolhatók meg cégünknél.


2016.10.03.
Legyen Ön az első, akihez a szén érkezik!

Agroinform cikk képernyőképe A Softmaster s.r.o. által kínált első osztályú energiahordozó közvetlenül a bányából, átrakás nélkül érkezik a megrendelőhöz, így garantált a lehető legkedvezőbb ár és a legjobb paraméterekkel rendelkező minőségi termék.

A teljes cikk megtalálható az Agroinform.hu weboldalon vagy letölthető az alábbi linkről (PDF, 342.6 kb).


pdfdownload_icon


2016.09.01. --- Hír frissítve: 2017.01.19.
Új szerződéses partnerünk

Stavmat logoÚj viszonteladói partnerünk a magyarországi lakossági szénértékesítés területén a Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. (korábbi nevén, 2017. január előtt: Raab Karcher Építőanyag Kereskedések Zrt.)


2016.08.05.
Legyen Ön az első, akihez a szén érkezik!

Silezia news

Ön így tudja a legjobb minőséget biztosítani vevői számára, ellentétben a Magyarországon deponált szenekkel. Az ilyen deponált szenek minősége már nem első osztályú, mivel szinte minden esetben töredezett és poros.

A Softmaster garantálja, hogy közvetlenül a bányából érkezik a szén átrakás nélkül, így annak minősége első osztályú, szemben a már többszörösen átrakott, esetenként több hónapig tárolt szenekkel.

Miért adna rosszabbat, ha adhat jót is?

Coalzoom

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy 2016 augusztus elején az észak-csehországi és a sziléziai területi médiumok fő témája a most-i és a sziléziai szenek beszerzése a 2016-os szezonra vetítve. Ezen médiumok felhívták a nagykereskedők figyelmét, hogy a szezont megelőző időszak – augusztus, szeptember – a legmegfelelőbb idő a szén beszerzésére. Ősszel a fűtésszezon megkezdésekor a bányánál esetenként hosszú sorok kialakulása várható, amely a szén árának emelkedését jelentheti.

Egyéb fontos befolyásoló tényező, hogy a Cseh kormány kazáncsere programot hirdetett meg jelentős támogatással, melynek eredményeképpen komoly mennyiségi igényemelkedés várható bizonyos széntípusok esetében.
Források (cseh): Chomutovský deník, Mostecký deník, www.iuhli.cz, www.epenergy.cz, www.homerlive.cz

Célszerű tehát időben megvásárolni a fűtésszezonra szánt első készleteket, hogy ne érje Önt semmiféle kellemetlenség.


2016.07.28.
REGISZTRÁLT VÉDJEGYÜNK: HERKULES SZÉN!

Herkules news

2015.06.11-től cégünk kizárólagos jogot kapott a HERKULES név használatára, valamint az e névvel ellátott szenek Magyarországi értékesítésére. Az idei szezonban is a legkiválóbb Herkules szenek széles választékával állunk vevőink rendelkezésére. Kiemelten fontos, hogy Cégünk nem deponált szenet forgalmaz, hanem minden egyes szállítmány közvetlenül a bányából érkezik, így biztosítva a legjobb minőségi paramétereket. A hivatalos felhatalmazás és megbízás, valamint a tanúsítvány az alábbi képekre kattintva letölthető / megtekinthető.

Herkules védjegy [ENG] Herkules védjegy [medium]


2016.05.01.
Dupla akcióval indul a szezon!

Daraszén akcióJúniusban két akciós ajánlatunk is van az Ön számára: PG Silezia lengyel szén kedvezményes áron és szezon kezdeti Most-i barnaszén akció, június végéig történő leszállítással! Frissítés: a PG Silezia akció július végéig meghosszabbítva!

Várjuk a megadott elérhetőségeinken, további információkért kérjük hívja a +36-30-223-1006 vagy a +36-70-679-9322 telefonszámot.

Dupla akcióval indul a versenyszezon!


2016.04.01.
PG Silesia, Lengyelország

A Przedsiębiorstwo Górnicze "SILESIA" Sp. z o.o. (PG Silesia) magas minőségű szénnel foglalkozó bányászati vállalat, területileg Dél-Lengyelországban található. 2012-től termel szenet elsősorban az energetikai szektor részére, de konkrét szén típusokkal a lakossági szektort is ellátja. Fő célja, hogy a partneri kapcsolatokat folyamatosan fejlessze és fenntartsa a szerződő felekkel. A cég minden olyan vállalatot előnyben részesít a kitermelés során, amely magas szakmai tapasztalattal, minőségi anyagokkal és szolgáltatásokkal segítik a minél magasabb színvonalú termék előállítását.

PG Silesia szorosan együttműködik több egyetemmel és kutatóintézettel annak érdekében, hogy a lehető legfejlettebb tudományos és technológiai eljárásokkal rendelkezzen a termelés során.

Együttműködő partnerek:

PG Silesia Pic1 PG Silesia Pic2 PG Silesia Pic3
A képek forrása: http://www.pgsilesia.pl/en/medi-a-3/gallery

A vállalat Czechowice-Dziedzice és Pszczyna városokban, valamint Goczałkowice-Zdrój, Bestwina és Miedźna községekben korszerűsített felszín alatti kőszénbányákból nyeri a minőségi fekete szenet. A "Szilézia" termelés közvetlenül a só betétek feltárásához kapcsolódik Goczałkowice területén. Az első feltárások 1860-ban voltak, 361 méter mélyen találtak sót és mellette szenet. A bányászott só hatékony felhasználásaként 1920-ban gyógyfürdőket hoztak létre.

A bányászati üzemek két szintből állnak, a külszini terület magába foglalja a szénfeldolgozó üzemet, az osztályozót, a tárolót és az infrakstruktúrát. A mélyművelési szint 39,70 kilométer hosszú és 556 méter mélységű. A teljes mélyművelésű vágatszakaszok a legkorszerűbb automata szellőztető hálózattal rendelkeznek.

PG Silesia Pic4 PG Silesia Pic5 PG Silesia Pic6
A képek forrása: http://www.pgsilesia.pl/en/medi-a-3/gallery

A PG Silesia a legjobb minőségű szenek előállítására törekszik, ezért a 2010-2011 és a 2013-as időszakban modernizálták a feldolgozó üzemet. A modernizálás célja az volt, hogy a folyamatokat automatizálják a legmodernebb berendezésekkel, amelyek segítségével a kibányászott széntípusokat a lehető leghatékonyabban tudják minősíteni és osztályozni. A Silesiai szeneknek további előnye a standard és magas fűtőérték, alacsony kéntartalom, ezáltal a környezetre gyakorolt káros hatása nem számottevő. A vállalat rendelkezésére áll egy saját tulajdonban levő laboratórium, melyben naponta végeznek elemzéseket, mindezek mellett két független kutató intézettel is együtt dolgoznak, név szerint a J. S. Hamilton Poland Ltd.-vel és az SGS Eko-Projekt Sp.z o.o.-val.

PG Silesia Pic7 PG Silesia Pic8
A képek forrása: http://www.pgsilesia.pl/en/medi-a-3/gallery

Az itt bányászott Sileziai szeneket elsősorban Lengyelországban értékesítik, de több európai országba is exportálnak. Magyarország viszonylag közel van a termelés helyéhez, így ez a szén a Magyar piacon ár-érték arányban az egyik legjobb.

Az általunk kínált osztályozott szenek a következők:

Általános minőségi paraméterek:

PG Silesia parameters

PG Silesia Pic9 PG Silesia Pic10
A képek forrása: http://www.pgsilesia.pl/en/medi-a-3/gallery


2016.03.01.
A Most-i bánya története

A termelő A Severín Energeticka a.s. megalakulását több bányai csoport egyesítése, elszakadása és megszűnése előzte meg. 1993-ban három állami tulajdonú bányai csoportot, a DVIL (Doly V.I.Lenina) a DLM (Doly Ležáky Most) és a DVÚZ (Doly vítězného února Záluží) egyesítettek, ez a három csoport összeolvadásaként jött létre a Most-i szén részvénytársaság (Mostecká uhelná společnost). 2008-ban a Csehszlovák hadsereg (ČSA) csoport részeként megalapították a Litvinovská uhelná a.s. (később Mostecká uhelná a.s.) bányavállalatot, amely része volt a Czech Coal a.s. csoportjának.

A Severní Energetická a.s. 2013-ban jött létre elszakadva a Czech Coal széncsoporttól. Megalakulása óta a legfontosabb elvének tartja, hogy nyitottabb, versenyképesebb és egy folyamatosan fejlődő piacot képviseljen. Arra törekszik, hogy következetesen minimalizálja a termelési, társadalmi és környezeti hatásokat, mindemellett támogatja a fejlett, hatékony technológiákat és felelősségteljesen kezeli a rábízott állami tulajdont - a szenet.

A Severín Energetická a.s. a csehországi Most és Pardubice településeken több, mint 1600 embert alkalmaz. A csoport részvénytulajdonában van egy egyedileg kiépített lóversenypálya, amelyet az egykori lerakó regenerált, rekultivált helyén hoztak létre. Severní Energetická csoport az egyik alapítója a Most-i bánya fő mentő állomásának. A csoport évente több millió cseh koronával támogatja a régiókat, amelyekben működik.

Most-i bánya Pic1 Most-i bánya Pic2 Most-i bánya Pic3
A képek forrása: http://www.sev-en.cz/cz/uhli/tezba.html

Most (Komořany) bányászat A bánya történelme több, mint száz éves, keletkezése az 1901-es évhez kötődik. A Krušný (Érchegység) hegyek vonulatában létrejövő szénréteg óriási, mélysége körülbelül 30 méter. A természeti viszonyok (szél, eső, szárazság) következményeként ezen a területen kialakult rétegek összetétele meglehetősen rendezetlenül rakódott le. Napjainkban is aktívan tevékenykedő Csehszlovák Hadsereg (ČSA) bányai csoport a minőségi barnaszén bányászásával foglalkozik, a termelésből kinyert szeneket bányavizek segítségével finomítják. A külszíni fejtést követően a szenet közvetlenül futószalagra viszik, feldolgozzák, homogenizálják, zúzzák, majd osztályozzák és szállításra kész állapotban további használatra bocsájtják.

A bányában termelt minőségi barnaszén átlagos fűtőértéke 17,5 MJ/kg (4179,80 kcal).

A bánya jelenlegi termelése évente 3,6 millió tonna barnaszén. A 2015-ös évben a Most-i széntisztító (finomító) üzem összesen 4 699 ezer tonna villamos-energetikai, fűtőműves és kisfogyasztói szenet dolgozott fel.

Az osztályozott szén fűtőértéke eléri a 20,96 MJ/kg (5006,21 kcal)-t,

a poroknál 17,07 MJ/kg (4077,09 kcal)-t és az energetikai szénnél 14,27 MJ/kg (3408,33 kcal)-t. Vasúton és közúton egyaránt szállítják a Most-i bánya szeneit Csehország és egyéb országok területeire.

A Softmaster s.r.o. célja, hogy ez a rendkívül jó minőségű szén széles körben, könnyen elérhető legyen a fogyasztók részére a Magyar piacon.

Most-i bánya Pic4 Most-i bánya Pic5 Most-i bánya Pic6 Most-i bánya Pic7
A képek forrása és további képek: http://www.sev-en.cz/cz/promedia/galerie/index.html


2016.02.07.
Válassza a Softmastert 2016-ban is!

Kiváló minőség kedvező áron A Softmaster s.r.o. szén nagykereskedő a piaci igényeket figyelembe véve kínál minőségi cseh barna és lengyel feketeszeneket, német brikettet. Az általunk forgalmazott fűtőanyagoknál számunkra fontos szempont, hogy vevőink a lehető legjobb áron és legjobb minőségi paraméterekkel rendelkező szenet kapjanak közúti szállítással, közvetlenül a bányából, átrakodás és deponálás nélkül.

Szállítás Az áru elszállítása a bányából, a fűtési szezonban megnövekedett mennyiségi igények miatt összetett feladatokat ró a logisztikánkra. Tekintettel arra, hogy ebben a szezonban a környező országok, Lengyelország, Csehország, Németország szén kereslete is óriási, cégünk folyamatosan fejleszti a logisztikai részlegét, hogy saját ügyfeleink a lehető leghamarabb megkapják a megrendelt terméket.

Egyedi vevői igények Az árak egyedi igényekre szabását, mennyiségi kedvezmények figyelembe vételével biztosítjuk. Meglévő ügyfeleinket kérésre minden hónap elején tájékoztatjuk az aktuális árakról. Amennyiben értesítést szeretne kapni, kérjük jelezze az infosoftmaster.sk e-mail címen.

Piacvezető termelők A kitermelés során igénybevett technológia és az azt követő osztályozás a garancia arra, hogy egyre több elégedett ügyfelünk van. Ezen energiaforrások folyamatos rendelkezésre állását a termelők a lehető leghatékonyabb módon biztosítják egész évben.

Egyszerű ügyintézés Kollégáink arra törekednek, hogy Önnek a lehető legegyszerűbb dolga legyen a vásárláskor. Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (EKÁER)-rel járó adminisztrációt átvállaljuk azoktól az ügyfelektől, akik ezt igénylik, megkönnyítve az adminisztrációt. A rakodási időpontokról tájékoztatást adunk, így egyszerűen kalkulálható az áru érkezési ideje.2016.02.07.
Szerződéses partnereket keresünk a felhasználók között!

A szerződés előnyei: egyéni árképzés, gyors szállítás, EKÁER regisztráció átvállalása.
Érdeklődés és további információk a +36-30-223-1006 telefonszámon.


» Hírarchívum 2020
» Hírarchívum 2019
» Hírarchívum 2018
» Hírarchívum 2017
» Hírarchívum 2015

« Vissza az aktuális hírekhez

Vissza a tetejére