Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30-223-1006 +36-70-679-9322

HÍRARCHÍVUM 2015

2015.12.09.
Daraszén előrendeléseket veszünk fel!

Daraszén előrendelés januári szállítássalMosti (Herkules) és Ledvicei daraszén előrendel­hető 2016. januári szállítással! Árak és további információk miatt kérjük érdeklődjenek elérhetőségeinken:

Telefon: +36-30-223-1006, +36-70-679-9322
E-mail: infosoftmaster.sk


2015.11.27.
Magyar siker az Amerikai Kamion Bajnokságban!

Az általunk is szponzorált Amerikai Kamion Bajnokság (ChampTruck) Las Vegas-i versenyhétvégéjén Szabó Krisztián, a Truck Race Team USA magyar pilótája dobogós helyezést szerzett, így összesítettben bronzéremmel zárta első szezonját. Cégünk ezúton is gratulál a teljesítményéhez. Kapcsolódó képek és weboldalak:

TruckRaceTeamUsa_truck TruckRaceTeamUsa_truck TruckRaceTeamUsa_truck

TruckRaceTeamUsa Facebook TruckRaceTeamUsa YouTube


2015.10.11.
Miért ideális a cseh barnaszén használata mindennapos fűtésre?

SOKORÓ Téti KazánA barna daraszén a legstabilabb fűtőanyag. Fűtőértéke csak nagyon kis mértékben vagy egyáltalán nem változik. Könnyen beszerezhető, tárolható és felhasználható. Az ideális, szenes kazánnal történő fűtésről, a barnaszénről és a SOKORÓ Téti szenes kazánokról szóló cikk letölthető:


pdfdownload_icon


2015.07.20.
Egy kertész dilemmái: hogyan válasszunk kazánt és tüzelőanyagot?

„Első és nagyon fontos dolog a fűtőanyag ismerete: nedvesség tartalma, frakció összetétele, hamu tartalma és hőértéke. Fontos, hogy az adott fűtővíz-hőmérséklet eléréséhez milyen vastagságban engedjük a fűtőanyagot a rostélyra az égéstérbe, úgy, hogy az még tökéletesen kiégjen.” {Szerző: SZALAI TAMÁS, Tar település}

A teljes cikk letölthető itt:
pdfdownload_icon

Kiemelten fontos a felhasznált tüzelőanyagok minősége, lehetőleg száraz, közvetlenül a bányából szállított szenet válasszunk, természetesen megbízható kereskedőtől, olyantól, aki a következő évben is ugyanazon a cégnéven kínálja Önnek a tüzelőanyagot. Így elkerülhetőek a cikkben is felmerülő problémák az örökös beállítási gondok, de legfőképpen az adóhatóság hiányosságot feltáró ellenőrzései! Kérjük a Tisztelt felhasználókat, hogy amennyiben a letölthető cikkhez hozzá kívánnak szólni, írjanak nekünk az infosoftmaster.sk e-mail címre. Az érdekes írásokat megjelentetjük honlapunkon!


2015.06.19.
Regisztrált védjegyünk: Herkules szén!

2015.06.11-től cégünk kizárólagos jogot kapott a Herkules név használatára, valamint az e névvel ellátott szenek Magyarországi értékesítésére. A hivatalos felhatalmazás és megbízás, valamint a tanúsítvány az alábbi képekre kattintva letölthető / megtekinthető.

Herkules védjegy [ENG] Herkules védjegy [medium]


2015.05.20.
Szilárd tüzelőanyagok katalógusa

Ingyen katalógust küldünk minden kedves látogatónak, aki e-mailben igényli tőlünk. Ehhez nem kell mást tennie, csak egy levelet küldenie a Kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével. Elérhetőségeinek megadása után az Üzenet mezőbe kérjük írja be: "Ingyen katalógust kérek".

Az alábbi linkre kattintva online is megtekintheti / letöltheti katalógusunkat (.pdf formátum, 8.3 MB)

Katalógus letöltése2015.03.30.
Szerződéses partnereket keresünk a felhasználók között!

A szerződés előnyei: egyéni árképzés, gyors szállítás, EKÁER regisztráció átvállalása.
Érdeklődés és további információk a +36-30-223-1006 telefonszámon.


2015.03.30.
Fekete arany – Fűtőanyagok és zöldségtermesztés

Ha összehasonlítjuk napjaink fóliás zöldségtermesztésében használt fűtőanyagait, meglepő eredményt tapasztalhatunk.

Jellemzően a felhasznált fűtőanyagok a szén, pellet, faapríték, termálvíz. Már a felsorolásból kitűnik, hogy sok környezetkímélő fűtőanyag szerepel a felhasznált anyagok között. Ennek ellenére a szén még mindig vezető szerepet tölt be, sőt, egyre nagyobb a térhódítása, mivel jól kezelhető, könnyen beszerezhető és a kialakított fűtésrendszerek jellemzően erre a szilárd tüzelőanyagra vannak optimalizálva.

Tovább a teljes cikkre

A barna daraszén a legstabilabb fűtőanyag. Fűtőértéke csak nagyon kis mértékben vagy egyáltalán nem változik és a fenti tüzelőanyagokhoz képest könnyen beszerezhető, tárolható és felhasználható. A hamuképződés magasabb, mint a fenti termékeknél, attól függően milyen típusú szenet használunk. A kéntartalom az uniós normán belül van a cseh barnaszenek esetében, így a károsanyag-kibocsájtás sem jelent túlzott terhelést környezetünk számára. A Mosti és Ledvicei szenek a legjobb fűtőértékűek, ezért az ár/érték arányuk a legkedvezőbb térségünkben. Megbízható partner esetén a minőség standard, a környező bányákból kitermelt lignit vagy barnaszenekkel össze sem hasonlítható. Tárolási térfogat tekintetében egyértelműen a szén a legmegfelelőbb tüzelőanyag és a fóliás termesztésnél nem mindegy, hogy mekkora területen termesztjük a növényeket és mekkora területet foglal el a fűtésükre szolgáló tüzelőanyag tárolása.

A teljes cikk és további érdekességek a különböző fűtőanyagok összehasonlításáról ITT olvashatók!
Forrás: www.agroinform.com/kerteszet_szoleszet/fekete-arany-futoanyagok-es-zoldsegtermesztes-21758


2015.02.23.
Cseh és Lengyel Daraszenek Nagyker Áron!

A Magyarországi Őstermelőknek kínáljuk daraszeneinket, a szezonkezdetre való tekintettel rendkívül kedvező áron és gyors szállítási határidővel. Az általunk forgalmazott szenek közvetlenül a bányából kerülnek értékesítésre, a fejlett logisztikai rendszernek köszönhetően a szállítási határidő így maximum 1 hét. A tervezhetőség fontos számunkra így azok a partnereink, akik hosszú távra minket választanak, mennyiségi kedvezményt kapnak.

Ledvice-i és Most-i dara szeneink a Magyarországi termelők számára a legmegfelelőbb szenek, ár/érték arányuk miatt lettek piacvezetők. Fűtőértékük, osztályozásuk, kéntartalmuk miatt ideálisak a termesztői tevékenység által használt carborobot kazánokba.

Amennyiben ezeknél a széntípusoknál magasabb fűtőértékű vagy nagyobb szemcseméretű szenet keres, tudjuk ajánlani feketekőszeneinket. Ezek fűtőértéke magasabb. Szemcseméretük alapján Kocka (50-100mm), de akár Extra Kocka (60-200mm) méretben is rendelhetők.

Kérem vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal az elérhetőségeink valamelyikén.

Értékesítés:
+36-30-223-1006
+36-70-679-9322

Természetesen Cégünk továbbra is átvállalja (igény esetén) az EKÁER bejelentés-kötelezettségét, megkönnyítve ezzel a partnercégek munkáját!


2015.02.15.
Március 1-ig tart a próbaüzem az EKÁER-ben

A kormány a piaci szereplők javaslataira figyelemmel 2015. március 1-ig meghosszabbította az online árukövető rendszer (Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer) próbaüzemét.

A NAV revizorai, pénzügyőrei az év első két hónapjában ellenőriznek, de ezek fő célja február 28-ig a tájékoztatás. Az adóhatóság munkatársai a mulasztókat figyelmeztetik, de március 1-ig nem szabhatnak ki mulasztási bírságot. A vállalkozások a próbaüzem végéig mentesülnek a kockázati biztosíték megfizetése alól is.

A piaci szereplőktől beérkező észrevételek és javaslatok, valamint a próbaüzem első két hónapjának tapasztalatai alapján a Nemzetgazdasági Minisztérium megvizsgálja a jogszabály módosításának lehetőségét és szükségességét. Azoknál a kérdéseknél, panaszoknál, amelyek orvoslása csak jogszabály-módosítással lehetséges, a gazdasági tárca javasolni fogja az országgyűlésnek a törvény módosítását.

Tudta, hogy a beérkezést követő 24 órában szintén jelenteni kell a szállított tételeket, mint teljesült szállítást?
Forrás: Nemzetgazdasági Minisztérium


» Hírarchívum 2020
» Hírarchívum 2019
» Hírarchívum 2018
» Hírarchívum 2017
» Hírarchívum 2016

« Vissza az aktuális hírekhez

Vissza a tetejére